Ahí van un quants videos i galeria de imatges sobre Festes de Piles d’este any 2016 en el que buf…uf, uf! Que terribles han sigut. Sobretot a partir del dijous dia de les Carmeles amb els disfraços. Encara que el dia gran, el dia que ho varem donar tot va ser divendres. Com es va notar que el finde va vindre el gran Showman i millor persona Ramon, i damunt després de tants anys en vam quedar a una despertà.

Festes de Piles

Enguany tinc que dir el mateix que l’any passat: En contingut (comparant en anys anteriors) les Festes de Piles son una merda. De les grans. Pero “menos mal” que tenim cabila i fem la burrera i tonteria allí. Les orquestes han sigut de lo més roins. Si es que es normal que la gent preferixca quedarse en els seus locals abans que estar en el ball. Les festes duren 5 dies i durant eixos dies en el ball sempre es posa el mateix. Damunt un so distorcionat, roin i fort perque si.

Este any tinc que donar gràcies a tota la gent que está passant-me videos i fotos per a que ho penge en la página de Facebook de Festes de Piles. Es l’any que menys he estat camera en mà i això que vaig anar a comprar-me una camera la setmana de abans per estar tot el dia fent videos i fotos.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.